راهکارهای نرم افزار CRM برای مدیریت ارتباط با مشتریان در انواع کسب و کارهای ایرانی - بلاگ


راهکارهای نرم افزار CRM برای مدیریت ارتباط با مشتریان در انواع کسب و کارهای ایرانی

مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) اغلب به عنوان نرم افزاری شناخته می‌شود که سازمان‌ها را قادر می‌سازد روابط با مشتریان، فروشندگان و تامین‌کنندگان خود را مدیریت کنند.

امروزه اداره یک تجارت، پیچیده‌تر از گذشته است. صاحبان کسب و کار باید با مشتریان خود در ارتباط باشند، مشتریان بالقوه را دنبال کنند، فرصت‌های فروش را شناسایی و برنامه‌های حفظ مشتری را آغاز کنند و در عین حال مطمئن شوند که درآمد شرکت همچنان در حال افزایش است.

استفاده از نرم افزار crm برای مدیریت ارتباط با مشتریان در کسب و کارهای ایرانی یک راهکار پیشرفته و کارآمد برای بهبود عملکرد شرکت‌ها است. نرم افزارسی آر ام  به صاحبان مشاغل و فروشندگان در ساده‌سازی فرآیندهای فروش، بهبود همکاری بین بخشی و حفظ روابط تجاری کمک می‌کند.

در این مقاله، نقش و عملکرد crm را بررسی می‌کنیم تا به شما کمک کند تشخیص دهید که آیا در کسب و کار خود به سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان نیاز دارید یا خیر.

CRM چگونه به کسب‌وکارهای ایرانی می‌تواند کمک کند؟

صرف نظر از اندازه سازمان و صنعت مورد نظر شما، داده‌ها برای یک کسب و کار ارزش بسیاری دارند. این اطلاعات چه شناسایی سرنخ‌های فروش باشد، چه مدیریت ارتباطات مشتری یا توانایی ارزیابی عملکرد تیم، می‌توانند در افزایش سود شما تفاوت ایجاد کنند و موفقیت در فروش به کمک استفاده از یک نرم افزار CRM را برای سازمان شما به همراه آورد.

نرم افزار CRM به شما امکان می‌دهد تا:

  • داده‌های مشتری را از منابع و برنامه‌های مختلف جمع‌آوری کرده و آن‌ها را در یک مکان متمرکز ذخیره کنید.
  • اطلاعات مشتریان را به روز رسانی کنید.
  • فرآیندهای تکراری فروش، بازاریابی و خدمات مشتری را خودکار کنید.
  • ارتباطات را از طریق پیام‌های ایمیل، پیامک و فروشگاه اینترنتی انجام دهید.
  • اقدامات مشتریانتان را پیگیری و بهترین راه‌حل‌ها را برای آن‌ها پیدا کنید.
  • از تمام فعالیت‌های مشتریان گزارش تهیه کنید.
  • عملکرد شرکت را به روش‌های مختلف بهینه کنید.
  • فرصت ‌های فروش را شناسایی کنید.
  • همکاری بین واحد ها را افزایش دهید.

5 نشانه که در سازمان خود نیاز به یک CRM دارید

سیستم CRM مرکزی متمرکز را برای همه داده‌های مشتریان فراهم می‌کند. هر کس در سازمان شما با مجوزهای لازم می‌تواند به این سیستم دسترسی داشته باشد و این باعث می‌شود که داده‌های مشتری به آسانی برای استفاده در امور تجاری روزمره در دسترس باشد.

برای کمک به شما در تصمیم‌گیری، در اینجا چند چالش متداول که یک کسب و کار با آن روبه رو می‌شود، چگونه یک سی ار ام می‌تواند مشکل را برطرف کند و چگونه بوسیله crm با مشتریان خود تعامل کنید، آورده شده است. اگر هر یک از این موارد برای سازمان شما اتفاق افتاد، باید به طور جدی به دنبال انتخاب یک CRM باشید.

1-      برای مدیریت سرنخ‌های فروش خود مشکل دارید

داشتن حجم بالای سرنخ‌های فروش فوق‌العاده است، اما اگر راهی برای مدیریت سرنخ‌ ها ندارید تا در نهایت آن‌ها را پیگیری کنید، به همان اندازه بی‌فایده هستند.

تنها با اندکی اطلاعات پس زمینه در مورد مشتری (مانند سابقه تعامل) یک CRM می‌تواند پیشنهاد دهد که چگونه با این مشتری بالقوه باید قرارداد بسته شود، چه زمانی و روی چه محصولی انجام شود.

2-      به خدمات مشتری بهتری نیاز دارید

ارائه خدمات مشتری می‌تواند به ویژه برای مشاغل در حال رشد دشوار باشد. ممکن است در حال رسیدن به سطحی باشید که خدمات مشتری به موقع پاسخ داده نمی‌شوند. خدمات خوب به مشتری یک عنصر حیاتی برای حفظ مشتری است. راه حل مشکل شما داده است.

مدیریت خدمات مشتری در همه کسب و کارهای کوچک و بزرگ بر اساس آن چه اندازه‌گیری می‌شود، صورت می‌گیرد. بنابراین بر اساس آماری که به دست می‌آورید، می‌توانید به دنبال بهبود آن‌ها باشید. با کاربرد نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) در حوزه بورس و کارگزاری آشنا شوید.

3-      تجزیه و تحلیل داده‌ها دشوار و زمان‌بر است

شناسایی و انتخاب دستی داده‌ها برای تجزیه و تحلیل و ارزیابی نه تنها زمان بر است، بلکه می‌تواند خسته‌کننده باشد و مقدار زیادی از روز کاری شما را به خود اختصاص دهد.

عکس از تجزیه و تحلیل داده‌های یک سازمان

یک CRM این وظیفه را از شما دور می‌کند و نیاز به تحلیل دستی داده‌ها را از بین می‌برد. بدیهی است که ذخیره‌سازی داده‌ها بخش بزرگی از فرایند ارتباط با مشتری است. تصاویر و گزارش‌های این نرم‌افزار همچنین می‌توانند پیش بینی‌هایی را بر اساس روند داده‌ها یا حتی تغییرات ناگهانی انجام دهند و به شما کمک می‌کنند همیشه جلوتر از چالش‌ها باشید. با کاربرد نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) در رستوران ها آشنا شوید.

4-      کارکنان فروش شما به گزارش‌های بیشتری نیاز دارند

ایجاد گزارش از داده‌های خام به صورت دستی ممکن است کاری ناکارآمد باشد. سرمایه‌گذاری زمان و انرژی مرتبط با ایجاد این گزارش‌ها منجر به افزایش هزینه‌ها می‌شود.

گزارش‌های نرم‌ افزار مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)، فعالیت فروش ذخیره‌شده در سیستم را تحلیل کرده و آن‌ها را به اطلاعات بصری تبدیل می‌کند. گزارش‌های سی آر ام به کسب‌وکارها کمک می‌کند تا عملکرد خود را ارزیابی کنند و بینش‌هایی مانند پیشرفت به سمت اهداف فروش، تنگناها در فرآیند فروش، علاقه مشتریان و عملکرد یک فرد یا تیمی از نمایندگان را به دست آورند.

5-      کمپین‌های بازاریابی شما بدون نتیجه است

بازاریابی اجتماعی و دیجیتال برای یک کسب و کارها ارزشمند است چرا که به افزایش فروش کمک می‌کند. اما گاهی اوقات زمان زیادی در تهیه مواد بازاریابی، شناسایی فرصت‌های اجتماعی، مدیریت و برنامه‌ریزی ارتباطات صرف می‌شود. بنابراین کمپین‌ها بی اثر می‌شوند. راه حل این مشکل اتوماسیون بازاریابی است.

اتوماسیون بازاریابی CRM علاوه بر زمان‌بندی تمام پست‌های اجتماعی و کمپین‌های ایمیل، مشتریان بالقوه را شناسایی کرده و از این اطلاعات می‌توانید در جهت تبلیغات استفاده کنید. آن را به عنوان یک همراه دیجیتالی در نظر بگیرید که اگر به آن آموزش داده شود، می‌تواند وظایف خود را انجام دهد.

CRM پیام گستر، بستری مناسب برای انواع کسب‌وکارهای ایرانی

ناگفته نماند که همه CRM‌ها متفاوت هستند و برخی مشکلات را حل می‌کنند که دیگران نمی‌توانند. بنابراین مهم است که تشخیص دهید با کدام یک از این مشکلات در تجارت خود مواجه هستید و کدام سیستم CRM در حل آن موثرتر است. برای آشنایی با این که بهترین نرم افزار CRM کدام است؟ بررسی جامع نرم افزارهای CRM ایرانی، روی لینک کلیک کنید.

CRM پیام گستر، بستری مناسب برای تمامی کسب و کارهای ایرانی می باشد. این نرم‌افزار به شما امکان استفاده از دمو رایگان می‌دهد. از مزایای استفاده از دمو رایگان نرم افزار Crm برای مقایسه و بررسی عملکردهای نرم افزار این است که می‌توانید با تمام قابلیت‌های محصول پیام گستر در قالب یک نسخه رایگان 30 روزه آشنا شوید.

منابع:

https://www.masonfrank.com/insights/does-your-business-need-a-crm

https://www.spiceworks.com/marketing/crm-marketing/articles/what-is-customer-relationship-management-crm

https://www.salesforce.com/ca/hub/crm/reporting-with-crm-technology

 

 



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *